Radovi Tally Rayne Adams, Leonarda Lesića i Ranka Ajdinovića u Puli

Autor: Marin Bakić

Izložba u Vukovaru. Foto: Denis Mikšić

U dnevnom boravku Društvenog centra Rojc u Puli u petak će u 11 sati biti postavljena izložba karlovačkih, dugoreških i zagrebačkih uličnih likovnih umjetnika koja je već gostovala u Lovincu, Vukovaru i Zagrebu.

  • Na izložbi će se moći pogledati radovi Tally Rayne Adams, Leonarda Lesića, Ranka Ajdinovića, Cheza, Chucka, Mane Meia, Lonsa i drugih koji svoje radove predstavljaju i na gradskim pročeljima te su jedni od najangažiranijih umjetnika na lokalnim scenama. Na dosadašnjim izložbama u okviru programa Street Art Karnewal uz izložbe, gostujući umjetnici pripremili su i više radionica na temu ulične umjetnosti na kojima su prisutnima pokazali graffiti, paste up i stickerart tehnike – kaže Denis Mikšić iz Udruge za društveni razvoj KA-MATRIX.

Provodi skupa s Autonomnim kulturnim centrom Attack iz Zagreba, Udrugom Kultura i edukacija iz Lovinca, Vukovarskom udrugom kulturnog aktivizma i Savezom udruga Rojc projekt Street Art Karnewal u sklopu kojeg se izložba organizira posredstvom platforme Clubture.