Grad Karlovac: Obilazit ćemo zgradu kina Edison

"Također molimo građane za suradnju, odnosno da upozore službe gradske uprave Grada Karlovca čim prije, ili slučaj prijave policiji kada primijete da je u taj ili neki drugi javni objekt provaljeno", stoji u nepotpisanom gradskom dopisu

Autor: Marin Bakić

Kino Edison, Karlovac, 21. 9. 2017. Foto: Marin Bakić

Zahvaljujemo se na upozorenju vezano za provalu u kino Edison. Grad Karlovac ulaže trud kako bi štito objekte u svom vlasništvu pa tako i ovaj, a s obzirom da je i ranije bilo slučajeva provale učinit ćemo dodatne napore i organizirati svakodnevne obilaske i kontrole objekta kako bi na vrijeme bilo uočena bilo kakva devastacija, ili slučaj provale. Također molimo građane za suradnju, odnosno da upozore službe gradske uprave Grada Karlovca čim prije, ili slučaj prijave policiji kada primijete da je u taj ili neki drugi javni objekt provaljeno – stoji u dopisu Grada Karlovca upućenom Aktiviraj Karlovac portalu i Kaportalu povodom objave fotogalerije na temu unutrašnjosti Edisona i isticanja da je zgrada, odnedavno u gradskom vlasništvu otključana, i da se u nju lako ulazi.

Dopis nije potpisan, no u memorandumu stoji da se šalje uime Upravnog odjela za opće poslove čiji je pročelnik Vlatko Kovačić.