U petak i subotu 15. Kunstbunker Music & Art Festival

"Petnaesti Kunstbunker Music & Art festival se održava u sklopu 7. Open Art, socijalne skulpture kojom na inovativan i konstruktivan način oplemenjujemo zajednicu, a u sklopu čega će dodatno 7. listopada 2023. godine s početkom u 20 sati u Gradskom kazalištu 'Zorin dom' u Karlovcu nastupiti austrijska glazbenica MillyCent, dobitnica najprestižnijih austrijskih državnih nagrada za džez-glazbu", kaže predsjednik Udruge "Kunstbunker Duga Resa" Nikola Vukmanić

Autor: Marin Bakić

U organizaciji Udruge za poticanje kulture i umjetnosti “Kunstbunker Duga Resa” u Dugoj Resi će se 7. i 8. srpnja održati 15. Kunstbunker Music & Art Festival.

U petak 7. srpnja s početkom u 20.30 sati u amfiteatru novinar, pisac i radijski voditelj Damir Valent – Dado će održati književni osvrt, a zatim slijede džez-koncerti – u 21.15 sati nastupa Capisconne trio, u 22.15 sati Jerko Jurin kvartet, a u 23.15. Sunrise Session.

U subotu 8. srpnja od 11 do 13 sati i od 18 do 20 sati likovni umjetnici Nikola Vukmanić i Leonard Lesić u Parku doktora Franje Tuđmana održavaju radionicu grafita za djecu, a izradit će se i mural posvećen književnici Ireni Lukšić. U amfiteatru u 21 sat nastupaju džez-glazbenici Davor Doležal trio, u 22 sata Magic Jam Invaders.

Tradicionalno će biti postavljena izložba domaćih i gostujućih likovnih umjetnika.

“Petnaesti Kunstbunker Music & Art festival se održava u sklopu 7. Open Art, socijalne skulpture kojom na inovativan i konstruktivan način oplemenjujemo zajednicu, a u sklopu čega će dodatno 7. listopada 2023. godine s početkom u 20 sati u Gradskom kazalištu ‘Zorin dom’ u Karlovcu nastupiti austrijska glazbenica MillyCent, dobitnica najprestižnijih austrijskih državnih nagrada za džez-glazbu”, kaže predsjednik Udruge “Kunstbunker Duga Resa” Nikola Vukmanić.