U utorak predavanje “Karlovački demografski trendovi”

Drži ga statističar i gradski vijećnik Dražen Cukina u Društvenom centru "Prostorija" u Karlovcu

Autor: Miroslav Katić

U Društvenom centru Prostorija u utorak s početkom u 19.30 sati statističar i nezavisni gradski vijećnik Dražen Cukina održava predavanje “Karlovački demografski trendovi”.

“Prostorija” je uređen i otvoren društveni centar za projekta “Partnerstvo za prostor” kojega provodi Udruga za poticanje i razvoj kreativnih i socijalnih potencijala djece, mladih i odraslih udruge “Carpe diem”. Osim za organizacije civilnog društva, Društveni centar „Prostorija“ otvoren je i za širu javnost, za zainteresirane građane, a kroz ova tematska predavanja vjerujemo da će građani upoznati prostor i dalje ga koristiti za informiranje, ali i sudjelovati u kreiranju sadržaja.

Projekt “Partnerstvo za prostor” UP.04.2.1.07.0159 ukupne vrijednosti 1.757.330,43 kuna je financiran bespovratnim sredstvima osiguranim iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 1.493.730,87 kuna (85%) i Državnog proračuna Republike Hrvatske u iznosu od 263.599,56 kuna (15%). Projekt je sufinanciran sredstvima Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.