U ponedjeljak predavanje aktivista Eko Pana

Ivana Francisković Olrom, Jasmina Čolić i Martin Ladika govorit će u Društvenom centru "Prostorija" s početkom u 19 sati o važnosti građanskog aktivizma

Autor: Miroslav Katić

U Društvenom centru “Prostorija” u Karlovcu u ponedjeljak s početkom u 19 sati aktivisti Pana, udruge za zaštitu okoliša i prirode iz Karlovca, Ivana Francisković Olrom, Jasmina Čolić i Martin Ladika održat će povodom 20. obljetnice postojanja ove organizacije civilnog društva predavanje o važnosti građanskog aktivizma.

Društveni centar “Prostorija” je uređen i otvoren u sklopu projekta “Partnerstvo za prostor”, Udruge za poticanje i razvoj kreativnih i socijalnih potencijala djece, mladih i odraslih “Carpe Diem”. Osim za organizacije civilnog društva, Društveni centar „Prostorija“ otvoren je i za širu javnost, za zainteresirane građane, a kroz ova tematska predavanja vjerujemo da će građani upoznati prostor i dalje ga koristiti za informiranje, ali i sudjelovati u kreiranju sadržaja.

Projekt “Partnerstvo za prostor”; UP.04.2.1.07.0159 ukupne vrijednosti 1.757.330,43 kuna je financiran bespovratnim sredstvima osiguranim iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 1.493.730,87 kuna (85%) i Državnog proračuna Republike Hrvatske u iznosu od 263.599,56 kuna (15%). Projekt je sufinanciran sredstvima Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.