U subotu koncert Tice Mith i Singrlica

Posjetitelji na Starom gradu Dubovcu moći će i razgledati izložbu "The Mith. Priče, pjesme, tajne", kupiti knjigu s pričama koje su poslužile kao nadahnuće i kupiti glazbeni autor umjetnice koja izvodi skladbe inspirirane praslavenskom mitologijom

Autor: Miroslav Katić

U subotu s početkom u 20.30 sati na Starom gradu Dubovcu u Karlovcu održava se koncert Tice Mith, umjetnice građanskog imena Danijela Jurac, koja izvodi skladbe nadahnute praslavenskom predajom, i sastava Singrlice.

Ova repriza srpanjskog koncerta na istoj lokaciji je besplatna za posjetitelje, koji će moći razgledati i izložbu “The Mith. Priče, pjesme, tajne” koju kao autori potpisuju D. Jurac, fotograf Dinko Neskusil i Nikolina Belančić Arki, kustosica Etnografskog odjela Muzeja grada Karlovca, te kupiti glazbeni album Tice Mith i knjižnicu s pričama koje su nadahnule izložbu.

Prateći bend čine Mario Igrec i Sergej Žerajić na gitarama, bas-gitarist Bernard Mihalić, Tomislav Jozić, aranžer glazbe, osim jedne pjesme čiji aranžman potpisuje Igrec, na klavijaturama i Goran Štrbac na bubnjevima.

*autor naslovne fotografije Denis Stošić