U subotu izložba ‘Trending HGSS70’

Organiziraju ju karlovačka stanica Hrvatske gorske službe spašavanja i Slatkovodni akvarij i muzej rijeka "Aquatika"

Autor: Miroslav Katić

U Slatkovodnom akvariju i muzeju rijeka “Aquatika” u Karlovcu u utorak će u 18 sati biti otvorena gostujuća izložba tvitova “Trending HGSS70” u suradnji ove karlovačke gradske ustanove i karlovačke stanice Hrvatske gorske službe spašavanja.

“Kreativnost i nesebična briga za druge zajednički su nazivnik izložbe, uz naglasak na sigurnost boravka u prirodi”, kaže Ivana Kaleb Vuletić, voditeljica Službe za marketing “Aquatike”.

Svi posjetitelji moći će se prisjetiti simpatičnih rečenica poput: „Dragi turisti, mi smo jako pristupačni ljudi, no zaista ne želite naše društvo dok ste na odmoru“ zbog kojih je HGSS mnogima jedan od najdražih komunikatora na društvenim mrežama.

Ivana Kaleb Vuletić

Izložba, koja će se moći razgledati u kongresnoj dvorani “Aquatike” do 8. travnja radnim danima od 9 do 17 sati, se postavlja povodom obilježavanja 40. godišnjice osnutka karlovačke stanice. Ta je obljetnica bila 2020., no obilježavanje je odgođeno zbog koronavirusa.

“U subotu 19. ožujka od 11 -13 h na trgu ispred ‘Aquatike’ bit će organizirana prezentacija opreme i aktivnosti HGSS-a tijekom koje će se građani moći upoznati s radom stanice. Za najmlađe će tijekom prezentacije biti organizirane animacijske aktivnosti, a svi zainteresirani moći će na licu mjesta dobiti najbolje savjete za siguran boravak u prirodi”, dodaje I. Kaleb Vuletić.