U prodaji ulaznice za “Kako i zašto ubiti muža”

"Ova komedija prema romanima talijanskog književnika Antonia Amurria do sada je realizirana na brojnim pozornicama, a duhovito opisani verbalni okršaji u braku prepunom trzavica nasmijali su publiku diljem svijeta", kaže producent Duško Srijemac

Autor: Miroslav Katić

U mjenjačnicama Exclusive Change u KA Supernovoj i na crpki Petrola te u Tisak mediji na Korzu prodaji su ulaznice za kazališnu predstavu “Kako i zašto ubiti muža” koja će se igrati 10. ožujka s početkom u 20 sati u Domu Oružanih snaga Hrvatske vojske “Zrinski” u Karlovcu.

Redatelj jednosatne predstave je Rade Vukotić, a glume Nataša Aksentijević i Peđa Damjanović.

“Komedija o milijun razloga zašto ubiti muža, nastala je nakon burne reakcije nježnog spola na priručnik ,’Kako i zašto ubiti suprugu’. Autor ovog djela Antonio Amurri optužen je za muški šovinizam, posle čega je uslijedio i priručnik namijenjen damama. U ovoj urnebesnoj komediji žene će uspeti da pronađu na koji tip muža su osuđene, s podrobnim objašnjenjem ponašanja i maštovitim preporukama za uklanjanje. Tu će se naći različiti tipovi supruga, od kućnog majstora, hipohondra, seksualnih manijaka, razmaženih kretena “, objašnjava producent Duško Srijemac.

Ova komedija prema romanima talijanskog književnika Antonia Amurria do sada je realizirana na brojnim pozornicama, a duhovito opisani verbalni okršaji u braku prepunom trzavica nasmijali su publiku diljem svijeta.

Duško Srijemac