U petak promocija djela Nastje Kulović

Rođena Siščanka sa zagrebačkom adresom je već s devet godina napisala detektivski roman. Njezina najnovija knjiga, koja će se promovirati, raspliće, javljaju organizatori, bolnu povijest vlastite obitelji

Autor: Miroslav Katić

U petak s početkom u 19 sati u Knjižnici za mlade u Karlovcu će se održati promocija knjige Nastje Kulović “Nešto drugo”.

Rođena Siščanka sa zagrebačkom adresom je već s devet godina napisala detektivski roman. Njezina najnovija knjiga, koja će se promovirati, raspliće, javljaju organizatori, bolnu povijest vlastite obitelji.

“Nakon velikog uspjeha njezina prvijenca ‘Kud si krenula’, u kojem je pisala o djetinjstvu s bolesnom sestrom i vlastitoj borbi s multiplom sklerozom, Nastja nastavlja kopati po starim obiteljskim ranama kako bi ih zaliječila i krenula dalje. ‘Nešto drugo’ priča je o ljubavi i svim njezinim manifestacijama, ali i priča o izdaji, krivnji, grijehu, osudi, prihvaćanju, praznini, prepoznavanju, oslobađajućoj čvrstoći korijenja, putovanju ka sebi”, kaže Marinko Polović iz Knjižnice za mlade.