Izložba i stand-up u srijedu u organizaciji Kunstbunker Duga Resa

Da bi se skupna izložba "Friend Request" vidjela u cijelosti, valja obići galeriju dugoreškog Demokratskog rasadnika i karlovačke Knjižnice za mlade. Po njezinu otvorenju ispred kina u Dugoj Resi nastupa Dado Valent

Autor: Marin Bakić

U srijedu u 19 sati u Galeriji Demokratskog rasadnika Pučkog otvorenog učilišta Duga Resa otvara se skupna izložba slika i skulptura “Friend Request” na kojoj sudjeluju likovni umjetnici Ivica Malčić, Daniel Kovač, Siniša Reberski, Predrag Todorović, Leonard Lesić i Nikola Vukmanić. Dio izložbe je postavljen ujedno i u Knjižnici za mlade u Karlovcu. 

Da bi posjetitelj vidio izložbu autora koje povezuju prijateljstvo u privatnom životu i ljubav spram umjetnosti u cijelosti, moraju je posjetiti u dva prijateljska grada. 

Nikola Vukmanić

Riječ je o trećoj skupnoj izložbi “Friend Request” – na prve dvije sudjelovali su Malčić, Kovač i Vukmanić.

Izložba je otvorena do 21. siječnja 2022. godine.

Po njezinom otvorenju će u Dugoj Resi na istome mjestu s glazbeno-scenskim performansom “Mi” nastupiti glazbenik, radijski voditelj, bloger i komičar Damir Valent Dado. To glazbeno-scensko djelo je uvertira za stand-up predstavu koju Valent planira ostvariti u suradnji s Vukmanićem kao redateljem, Lesićem kao grafičarom i video-umjetnikom te skladateljem Nenadom Brkićem sljedeće godine.

Organizator je Udruga Kunstbunker Duga Resa u sklopu projekta Opet Art 2021., kojega podupiru Grad Duga Resa i Županija karlovačka.