Od prosinca radionice stvaranja eksperimentalnih filmova

Riječ je o polugodišnjoj seriji 20 online sudioničkih radionica stvaranja eksperimentalnih filmova besplatnim digitalnim alatima i kritike za 15 osnovnoškolaca. Voditelji su Dina Karadžić i Vedran Gligo

Autor: Miroslav Katić

U prosincu započinje polugodišnja serija 20 online sudioničkih radionica stvaranja eksperimentalnih filmova besplatnim digitalnim alatima i kritike za 15 osnovnoškolaca. Voditelji su Dina Karadžić i Vedran Gligo.

Organizator je Udruga za društveni razvoj “KA-MATRIX” iz Karlovca. Radionice su dio projekta “Podijeli svoju priču – socijalno uključivanje kroz online kulturu i umjetnost”. Udruga KA-MATRIX nastavlja s provedbom projekta „Podijeli svoju priču – socijalno uključivanje kroz online kulturu i umjetnost“, kojeg “KA-MATRIX” provodi u partnerstvu s Umjetničkom organizacijom “FORMAT C” iz Zagreba.

Ukupna vrijednost projekta je 473.340 kuna. Iz državnog proračuna se financira sa 71.001 kunom, a Europskog socijalnog fonda s 402.339 kuna.

Prijave za radionice “Eksperimentalne digitalne animacije” su otvorene do 30.11.2021. i ograničena su na 15 sudionika, a zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti na: info@ka-matrix.hr, broj mobitela 095 /444 6880 ili online na: https://bit.ly/3Dxc97n

Matea Boban, voditeljica odnosa s javnošću i promocije Udruge “KA-MATRIX”