Zaprimaju se iskazi za korištenjem Male scene i Urbanog parka Hrvatskog doma

Ovaj poziv ne odnosi se na rezerviranje termina tijekom 2022. godine već je otvoren kako bi se pravovremeno planirale koprodukcijske i samostalne aktivnosti

Autor: Savez udruga KAoperativa

Savez udruga KAoperativa poziva udruge u kulturi, udruge mladih i za mlade, neformalne inicijative u kulturi i sve ostale zainteresirane udruge, umjetnike, performere, grupe i pojedince da do 1. listopada ispune obrazac za iskaz interesa za korištenjem prostora Male scene i Urbanog parka Hrvatskog doma počevši od 1. veljače do 31. prosinca 2022. godine. Poziv služi za planiranje i organiziranje aktivnosti i programa na Maloj sceni i u Urbanom parku HD tijekom iduće godine. Na ovaj način želi se osigurati prostor za rad i razvoj nezavisne kulturne i društvene scene i kulture mladih i za mlade u Karlovcu i pružanje podrške provođenju koncertnih, audio-vizualnih, glazbeno-scenskih, izložbenih, plesnih, edukacijskih, performing, produkcijskih, novomedijskih društvenih djelatnosti. Poziv je usmjeren prvenstveno organizatorima (udrugama, inicijativama i pojedincima) koji imaju razrađen projekt, projektnu ideju ili već planiraju provedbu kulturnih i društvenih programa u polju suvremene umjetnosti, novih medija, performansa, glazbe i slično.

Ovaj poziv ne odnosi se na rezerviranje termina tijekom 2022. godine već je otvoren kako bi se pravovremeno planirale koprodukcijske i samostalne aktivnosti u prostoru Male scene i Urbanog parka HD. Savez udruga KAoperativa kao upravitelj prostora Male Scene HD i Urbanog Parka HD će kroz “Javni poziv za iskaz interesa za korištenje prostora Mala Scena HD i Urbanog Parka HD 2022.” provesti selekciju programa za projektne prijave radi osiguravanja ili sufinanciranja troškova provedbe i honoriranja autora odnosno prijavitelja sadržaja sukladno prijavljenim produkcijskim troškovima navedenim u ovom obrascu. Prijavitelje koji će sudjelovati u koprodukcijama kontaktirat će se za dodatne informacije oko projektnih aktivnosti.