Dostupni najbolji filmovi s karlovačke revije i festivala

Film "Zalij mi cvijeće" autorice Jordi Sanz je dobio Grand prix, nagradu publike film "Pisac" učenika Škole za grafiku, dizajn i medijsku produkciju iz Zagreba, a Žutu zastavu film "Pokreni solidarnost" Medicinske škole Osijek.

Autor: Miroslav Katić

Do ponedjeljka se mogu pogledati najbolji srednjoškolski filmovi s 26. Filmske revije mladeži i 14. Four River Film festivala, koji su zatvoreni u subotu dodjelom nagrada u Urbanom parku Hrvatskog doma u Karlovcu.

Film “Zalij mi cvijeće” autora Jordija Sanza je dobio Grand prix, nagradu publike film “Pisac” učenika Škole za grafiku, dizajn i medijsku produkciju iz Zagreba, a Žutu zastavu film “Pokreni solidarnost” Medicinske škole Osijek.

Iako, zbog pandemijskih neprilika, nismo bili u cijelosti uživo, iz godine u godinu nas raduje interes publike. Dok je karlovačka publika svaki dan vjerno pratila natjecateljski program i večernje projekcije, bilježimo i vrlo veliki odaziv publike na mreži. Tako je ove godine više od deset tisuća korisnika pogledalo filmove iz natjecateljskog programa online.

Martina Kolarić, Hrvatski filmski savez