U srijedu 1. 9. video-izložba u Ziliku

"Radovi su nastali tijekom desetodnevne rezidencije domaćih i stranih multimedijskih umjetnika pod vodstvom američkog multimedijskog umjetnika Sky Goodman", otkrivaju organizatori iz Udruge za društveni razvoj KA-MATRIX i Umjetničke organizacije "Format C"

Autor: Miroslav Katić

U srijedu 1. rujna u 19 sati u Galeriji “Zilik” u Karlovcu bit će u organizaciji Udruge za društveni razvoj “KA-MATRIX” i Umjetničke organizacije “Format C”, u okviru programa “Nova kultura_Hibridni grad 021” i “Inquiry Inc., otvorena izložba video-radova “Free Art glitch – FLAG 2021.” koja je ujedno i umjetnička instalacija.

Radovi su nastali tijekom desetodnevne rezidencije domaćih i stranih multimedijskih umjetnika pod vodstvom američkog multimedijskog umjetnika Sky Goodman”, otkrivaju organizatori.

Moći će se pogledati zajednički rad sastavljen od video – glitch materijala Teute Gatolin, Bojane Vojvodić, Kristine Pongrac, Bojana Asanovskog, Iana Keavenya i Denisa Mikšića, najavljuju.

Ova prezentacija ujedno je i treći segment rezidencijskog programa a uz izložbu radova bit će održan razgovor s umjetničkim voditeljima programa Dinom Karadžić i Vedranom Gligom te sudionicima i sudionicama rezidencije.

Denis Mikšić, KA-MATRIX

Programe podupiru Zaklada Kultura nova, Ministarstvo kulture i medija, Karlovačka županija, Grad Karlovac i Grad Zagreb.