Dan povijesti posvećen Karlovcu

Gradski muzej Karlovac do 31. ožujka u 12 sati zaprima prijave predavanja od povjesničara umjetnosti, povjesničara, arheologa i drugih stručnjaka

Autor: Marin Bakić

Gradski muzej Karlovac poziva povjesničare, povjesničare umjetnosti, arheologe i druge stručnjake zainteresirane za karlovačku povijest da sudjeluju u programu Kliofest u sklopu kojeg se organizira i Dan povijesti.

Program Dana povijesti, koji će se organizirati početkom svibnja u organizaciji Gradskog muzeja Karlovac, održat će se u online formatu. Predavanja trebaju biti prilagođena trajanju od 45 minuta. Po prihvaćanju predavanja svaki izlagač će biti obaviješten o uvjetima sudjelovanja i datumu dostave predavanja. Gradski muzej Karlovac zadržava pravo neobjavljivanja predavanja, ako se ne iznose znanstveno potkrijepljene činjenice, ako predavanje omalovažava i/ili vrijeđa, te ako se ne poštuje zadano vremensko ograničenje ili tehnički format.

Josipa Vukelić, voditeljica marketinga i odnosa s javnošću

Prijave se šalju muzejskoj savjetnici Sandi Kočevar na njezinu elektronsku poštu adrese sanda.kocevar@gmk.hr od do 31. ožujka u 12 sati i moraju biti naslovljene “Prijava na Dan povijesti 2021.”, a treba sadržavati ime i prezime, adresu elektronske pošte i broj mobitela, kratku biografiju i naziv predavanja s kratkim sažetkom.

*autor naslovne fotografije Denis Stošić