Zakonodavni okvir i prava potrošača u EU

Posljednja informativno-edukativnu radionicu u sklopu projekta Potrošačka školica održat će putem Zoom Cloud Meetings platforme, u subotu 25. travnja u 10:00 sati. Tema radionice je „Zakonodavni okvir i prava potrošača u EU“.

Autor: Ana Smoljak

S obzirom na to da je i dalje na snazi Odluka Stožera civilne zaštite Karlovačke županije o zabrani svih javnih okupljanja na području Karlovačke županije, “MREŽNICA” – udruga za zaštitu potrošača grada Duge Rese i Potrošačica – društvo za zaštitu potrošačica i potrošača Hrvatske će preko platforme Zoom održati odgođenu posljednju informativno-edukativnu radionicu u sklopu projekta “Potrošačka školica”, a koji financira Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Radionica na temu “Zakonodavni okvir i prava potrošača u EU” održat će se u subotu 25.04.2020. s početkom u 10 sati putem Zoom Cloud Meetings platforme. Ovim putem Udruga Mrežnica i Društvo Potrošačica pozivaju sve potrošače da se prijave putem ovog obrasca kako bi u subotu prije radionice na e-mail mogli dobiti poziv za sudjelovanje.