Potrošačka školica u Dugoj Resi

Zadnja informativno-edukativnu radionicu u sklopu projekta „Potrošačka školica“ na temu „Zakonodavni okvir i prava potrošača u EU“ održat će se u subotu 14.03.2020.

Autor: Ana Smoljak

Povodom svjetskog dana prava potrošača “MREŽNICA” – udruga za zaštitu potrošača grada Duge Rese i “POTROŠAČICA” – društvo za zaštitu potrošačica Hrvatske će u subotu 14. ožujka 2020. godine s početkom u 10 sati u Pučkom otvorenom učilištu Duga Resa održati Devetu informativno-edukativnu radionicu u sklopu projekta “Potrošačka školica”.

Tema Devete informativno-edukativne radionice je „Zakonodavni okvir i prava potrošača u EU“. Na radionici će potrošače upoznati s osnovama prava Europske unije i pravima koje ona pruža potrošačima.  Također će objasniti kako se potrošači mog obratiti Europskom potrošačkom centru.

Udruga Mrežnica i Društvo Potrošačica ovim putem pozivaju sve potrošače da dođu u subotu 14.3.2020. u 10 sati u Demokratski rasadnik Pučkog otvorenog učilišta Duga Resa na zadnju informativno-edukativnu radionicu projekta “Potrošačka školica”. Radionica je za sve potrošače besplatna.

Projektu “Potrošačka školica” koji traje 12 mjeseci dodijeljena je financijska podrška Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta u iznosu od 47.704,55 kuna.