U utorak radionica izrada božićnih ukrasa u Knjižnici za mlade

"Lako je prepustiti se gomilama kuglica i šarenih ukrasa koji nas zovu s polica supermarketa. No, Božić može biti i drugačiji. Umjesto plastičnih ukrasa koji su do polica doputovali u velikim kontejnerima, a nakon blagdana će vjerojatno završiti na odlagalištima otpada, možemo odabrati ove dane u godini učiniti jednostavnijim. Pridružite nam se na radionici Božićna zimnica. Ne kuhamo ajvar već ukrase za bor. Ovog Božića odaberimo podržati prirodu", poziva Sanja Graša

Autor: Marin Bakić

U utorak s početkom u 17 sati u Knjižnici za mlade u Karlovcu, u organizaciji Gradske knjižnice „Ivan Goran Kovačić“ i Pana, udruge za zaštitu okoliša, održat će se radionica drvenih ukrasa za bor.

  • Lako je prepustiti se gomilama kuglica i šarenih ukrasa koji nas zovu s polica supermarketa. No, Božić može biti i drugačiji. Umjesto plastičnih ukrasa koji su do polica doputovali u velikim kontejnerima, a nakon blagdana će vjerojatno završiti na odlagalištima otpada, možemo odabrati ove dane u godini učiniti jednostavnijim. Pridružite nam se na radionici Božićna zimnica. Ne kuhamo ajvar već ukrase za bor. Ovog Božića odaberimo podržati prirodu – poziva Sanja Graša iz Knjižnice za mlade.

Otkriva da će oslikavati pločice i raditi transfer sa zimskim motivima. Ova dvosatna radionica je otvorena svima.