U petak otvorenje izložbe fotografija “Blend IF” Roberta Matakovića

Rođeni Karlovčanin je živio u Dugoj Resi prije no što je preselio kao dijete na Rab. Srednju školu je pohađao u Senju i Zagrebu. Počeo je fotografirati kao student Grafičkog fakulteta. Radi kao marketinški stručnjak za Hrvatski telekom i jedan je od glavnih fotografa za portal Weddinghouse. Na Zagrebačkom salonu je dobio drugu i treću nagradu za fotografiju. Sudjelovao je i na Fotosofiji, fotografskom tečaju kojeg vodi Damir Hoyka

Autor: Marin Bakić

U petak u 18 sati u Knjižnici za mlade u Karlovcu otvorit će se izložba fotografija „Blend IF“ Roberta Matakovića.

Rođeni Karlovčanin je živio u Dugoj Resi prije no što je preselio kao dijete na Rab. Srednju školu je pohađao u Senju i Zagrebu. Počeo je fotografirati kao student Grafičkog fakulteta. Radi kao marketinški stručnjak za Hrvatski telekom i jedan je od glavnih fotografa za portal Weddinghouse. Na Zagrebačkom salonu je dobio drugu i treću nagradu za fotografiju. Sudjelovao je i na Fotosofiji, fotografskom tečaju kojeg vodi Damir Hoyka.

  • Oblikovanjem digitalno složenih radova u kojima spaja nekoliko kadrova/fotografija uz malo Photoshop magije počeo se baviti tek nedavno iako sam Photoshop koristi dulje nego što se bavi fotografijom – kaže Marinko Polović iz Knjižnice za mlade.

Izložba se može razgledati do 10. siječnja.