Najava informativno-edukativne radionice

U sklopu projekta "Potrošačka školica" u subotu 07.12.2019. održat će se šesta informativno-edukativna radionica na temu Ravnopravnost potrošača i direktni marketing trgovca

Autor: Ana Smoljak

Udruga “MREŽNICA” i Društvo “POTROŠAČICA” će u subotu 07. prosinca 2019. godine održati Šestu informativno-edukativnu radionicu po projektu “Potrošačka školica”. Tema radionice su ravnopravnost potrošača i direktni marketing trgovca. Na europskom tržištu uvedena je zabrana plasiranja proizvoda dvostruke kvalitete kao i geografskog blokiranja i drugih oblika diskriminacije na unutarnjem tržištu na temelju državljanstva, mjesta boravišta ili mjesta poslovnog nastanka klijenata.

Udruga “MREŽNICA” će na radionici objasniti što podrazumijeva geografska ravnopravnost potrošača, dobna ravnopravnost potrošača i ravnopravnost potrošača i trgovca na tržištu. Dok će Društvo Potrošačica naglasak staviti na spolnoj ravnopravnosti potrošača.

Na radionicu će biti objašnjene metode direktnog marketinga i prava potrošača.

Udruga Mrežnica i Društvo Potrošačica ovim putem pozivaju sve potrošač(ic)e da dođu u subotu u 10 sati u Demokratski rasadnik Pučkog otvorenog učilišta Duga Resa na Šestu informativno-edukativnu radionicu projekta “Potrošačka školica”. Radionica je za sve potrošače besplatna.

Projektu “Potrošačka školica” koji traje 12 mjeseci dodijeljena je financijska podrška Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta u iznosu od 47.704,55 kuna.