“Uprava – pomaže ili odmaže” tema razgovaraonice u četvrtak

"Nas zanimaju Vaša iskustva, i ona dobra i ona loša, a cilj nam je utvrditi koje zadatke službe uprave dobro, a koje loše obavljaju. To iskustvo će nam pomoći za bolje zastupanje građana u Gradskom vijeću Karlovca. Ekstremne pojave ćemo pažljivo i zabilježiti", poziva Davor Petračić, predvodnik Nezavisne liste „Naš Karlovac“

Autor: Marin Bakić

Gotovo svakodnevno većina nas ima kontakt i potrebu za uslugama uprave lokalnog, županijskog ili državnog nivoa. Iskustva su različita i kreću se od najnegativnijih do najpozitivnijih. Nas zanimaju Vaša iskustva, i ona dobra i ona loša, a cilj nam je utvrditi koje zadatke službe uprave dobro, a koje loše obavljaju. To iskustvo će nam pomoći za bolje zastupanje građana u Gradskom vijeću Karlovca. Ekstremne pojave ćemo pažljivo i zabilježiti – poziva Davor Petračić, predvodnik Nezavisne liste „Naš Karlovac“, na takozvanu gradsku razgovaraonicu koja će se održati u četvrtak s početkom u 19 sati u Knjižnici za mlade u Karlovcu s temom „Uprava – pomaže ili odmaže“.

„Razmijenit ćemo iskustva, pokušati otkriti koje su prepreke u dobrom funkcioniranju, ali i predložiti rješenja. Zato, ako imate problema sa izdavanjem raznih dokumenata, građevinskih dozvola, čudnih dodatnih zahtjeva uprave, prevelikih taksi, previše čekate na red – dođite na našu razgovaraonicu“, dodaje Petračić.