U toku prijave za hulahop i POI radionice

Bit će održavane na Maloj sceni Hrvatskog doma u Karlovcu od 18. do 22. studenog

Autor: Marin Bakić

Na Maloj sceni Hrvatskog doma će od 18. do 22. studenog biti održavane radionice izrade i vrtnje hula hopa te radionice POI-a koje će voditi Robert Schenk i Gabrijela Brletić.

  • Polaznici će na radionicama uz stručno vodstvo moći izraditi i ukrasiti vlastite hulahoopove i naučiti osnove vrtnje hulahoopa i POI-a – najavljuje Anđela Žapčić iz Saveza udruga KAoperativa.

Radionica izrade hulahoopa održat će se 18. studenog, a u narednim će se terminima do 22. studenog održavati dnevni treninzi vrtnje na kojima će nam se pridružiti i Gabrijela Brletić-Magmatikka i s polaznicima razmijeniti znanje i vještine manipulacije objekta i žonglersko-plesne discipline POI-a!

Radionice će se održavati u popodnevnom terminu od 15 do 17 sati i namijenjene su  prvenstveno mladim osobama do 30 godina starosti, ali prijaviti se mogu svi zainteresirani.

Sudjelovanje na radionicama je besplatno, a broj mjesta je ograničen.

PRIJAVNI OBRAZAC je ovdje.

Program provodi Savez udruga KAoperativa uz podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku u sklopu projekta „Scena za sve/Klub za mlade“, te Zaklade Kultura nova, Grada Karlovca i Karlovačke županije.