Na Maloj sceni Hrvatskog doma naučite biti flair barmen

Flair barmen je zapravo svaki barmen koji uz izradu koktela može animirati i zadiviti gosta. Poanta cijele priče je pružiti gostu poseban doživljaj putem žongliranja, manipulacije objekata, boca, i drugog pribora

Autor: Marin Bakić

Na Maloj sceni Hrvatskog doma se svakog radnog dana od 13 do 15 sati održavaju besplatne radionice barmenske animacije gostiju, takozvani flair bartending.

Flair bartending je posebna vještina zabavljanja i animiranja gosta u procesu pripreme koktela i pića koja uključuje različite plesne i žonglerske elemente u kojima se koriste boce, shakeri i drugo. U sklopu radionica na sceni u neformalnom okruženju moći ćete se upoznati s osnovnom opremom koja se koristi za vježbanje te steći osnovno znanje i vještine potrebne za žongliranje bocama – kaže Anđela Žapčić iz Saveza udruga KAoperativa.

Flair barmen je zapravo svaki barmen koji uz izradu koktela može animirati i zadiviti gosta. Poanta cijele priče je pružiti gostu poseban doživljaj putem žongliranja, manipulacije objekata, boca, i drugog pribora”, dodaje.

Radionice vodi Vladimir Poshko.