U subotu razmjena sadnica na Maloj sceni Hrvatskog doma

U hodniku Male scene bit će postavljen i buvljak Pana – udruge za zaštitu okoliša „Imam, dam, dobro sam“, a dijelit će se i priča „Kako je Danko postao stablo“

Autor: Miroslav Katić

„Posadi stablo, usadi ideju“ naziv je inicijative mladih koja organizira, u partnerstvu sa Savezom udruga KAoperativa, a uz potporu Grada Karlovca kroz Javni poziv za inicijative i mobilnost mladih 2019., podjelu sadnica raznovrsnog drveća i ukrasnog grmlja i bilja kao vlastiti doprinos nacionalnoj građanskoj inicijativi „Dani kolektivne sadnje drveća“.

Podjela sadnica će se održati na Maloj sceni Hrvatskog doma u subotu od 10 do 14 sati.

  • Provedbom inicijative želimo omogućiti aktivnu participaciju i manevarski prostor za uključivanje građana u akciju kroz osiguravanje resursa i besplatnu podjelu sadnica. Zahvaljujemo Hrvatskim šumama na donaciji – objašnjava Anđela Žapčić iz Saveza udruga KAoperativa koja upravlja Malom scenom Hrvatskog doma.

Sadnice se mogu i rezervirati.

U hodniku Male scene bit će postavljen i buvljak Pana – udruge za zaštitu okoliša „Imam, dam, dobro sam“, a dijelit će se i priča „Kako je Danko postao stablo“.

  • Svi koji žele sudjelovati na Panovom buvljaku neka ponesu viškove za prodaju kao što su odjeća, obuća, knjige, ploče, igračke i slično, te podlogu za izlaganje stvari – napominje A. Žapčić.