Druga javna tribina potrošačka prava i obaveze

U petak 20. rujna 2019. godine s početkom u 18 sati održat će se Druga javna tribina potrošačka prava i obaveze u Pučkom otvorenom učilištu Duga Resa na adresi Trg sv. Jurja 3, Duga Resa.

Autor: Ana Smoljak

U petak 20. rujna 2019. godine s početkom u 18 sati Društvo “POTROŠAČICA” održat će Drugu javnu tribinu potrošačka prava i obaveze u Pučkom otvorenom učilištu Duga Resa na adresi Trg sv. Jurja 3, Duga Resa.

Putem tribine potrošači(ca)ma će se dati potpune i nepristrane informacije o proizvodima i uslugama s naglaskom na dokument Europske komisije „New Deal za potrošače: Komisija jača prava potrošača u EU i njihovu provedbu“. Potrošač(ic)e će se također informirati o dokumentu koji je izdala Opća uprava Europskog povjerenstva za zaštitu zdravlja i potrošača 2005. godine pod nazivom Zaštita potrošača u EU: 10 temeljnih načela.

Projekt „Potrošačka prava i obaveze“ financira Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta s financijskom podrškom u iznosu od 63.897,51 kuna. U sklopu projekta Prva javna tribina potrošačka prava i obaveze održana je 06.09.2019.  godine u Karlovcu. Prezentaciju možete pogledati ovdje.