U četvrtak u Knjižnici za mlade rasprava o zidu na Korani

"Problematika je vrlo složena jer je riječ o najkvalitetnijem karlovačkom prostoru na kojemu naši građani provode svoje kvalitetno i slobodno vrijeme pretežito u ljetnim mjesecima. Nakon podizanja građevine koja je izgrađena protivno prostornom planu jer nije hotel, namjere građenja hidroelektrane, najnovija namjera je gradnja neprimjerene građevine koja će devastirati najkvalitetniji dio okoliša. Pozivamo sve da sudjeluju u raspravi i da se što je više moguće ogoli netransparentna situacija gradnje hotela koji još uvijek nije izgrađen. Bitno je da svi građani izraze svoj stav o ovako bitnoj gradskoj temi", kaže Davor Petračić, predvodnik Nezavisne liste „Naš Karlovac“

Autor: Marin Bakić

U Knjižnici za mlade u četvrtak s početkom u 19 sati Nezavisna lista „Naš Karlovac“ organizira Gradsku razgovaraonicu na kojoj će se raspravljati o namjeri izgradnje betonskog zida visokog dva i pol metra, a dužine 95 metara deset metara udaljenog od koranske obale.

  • Problematika je vrlo složena jer je riječ o najkvalitetnijem karlovačkom prostoru na kojemu naši građani provode svoje kvalitetno i slobodno vrijeme pretežito u ljetnim mjesecima. Nakon podizanja građevine koja je izgrađena protivno prostornom planu jer nije hotel, namjere građenja hidroelektrane, najnovija namjera je gradnja neprimjerene građevine koja će devastirati najkvalitetniji dio okoliša. Pozivamo sve da sudjeluju u raspravi i da se što je više moguće ogoli netransparentna situacija gradnje hotela koji još uvijek nije izgrađen. Bitno je da svi građani izraze svoj stav o ovako bitnoj gradskoj temi – kaže Davor Petračić, predvodnik Nezavisne liste „Naš Karlovac“.

Ulagač u gradnju zida Lana commerce je nedavno dobila pozitivno rješenje za taj zahvat od Županije karlovačke.