Slijedi niz radionica upravljanja baštinom

"Svrha je osposobljavanje sudionika projekta (zaposlenika i korisnika organizacija civilnog društva te profesora i studenata Veleučilišta u Karlovcu na području društveno korisnog učenja) u interpretaciji, brendiranju i menadžmentu kulturne baštine. Radionice će biti usmjerene na savladavanje znanja iz područja interpretiranja baštine i planiranja infrastrukture i medija interpretacije", kaže voditelj projekta "Znanjem do Zvijezde Tomislav Augustinčić

Autor: Ana Matan

U sklopu projekta “Znanjem do Zvijezde – primjena društveno korisnog učenja na kulturnom nasljeđu zajednice”, koji kao nositelj provodi Udruga za društveni razvoj “KA-MATRIX” u partnerstvu s Veleučilištem u Karlovcu, održat će se niz radionica upravljanja baštinom i interpretacijskog planiranja koju će izvoditi tvrtka Muze i strani stručnjaci.

  • Svrha je radionica osposobljavanje sudionika projekta (zaposlenika i korisnika organizacija civilnog društva te profesora i studenata Veleučilišta u Karlovcu na području društveno korisnog učenja) u interpretaciji, brendiranju i menadžmentu kulturne baštine. Radionice će biti usmjerene na savladavanje znanja iz područja interpretiranja baštine i planiranja infrastrukture i medija interpretacije – kaže voditelj projekta Tomislav Augustinčić.

Uvodne radionice će se održati 9. travnja, a ostale u rujnu. Prijave se zaprimaju do petka 5. travnja.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ovaj projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Ukupna vrijednost projekta iznosi 763.224,25 kuna.