Otvorene prijave za studijski posjet Madridu

Put je namijenjen predstavnicima organizacija civilnog društva i Grada Karlovca, a provodi se u okviru projekta „Hrvatski dom u centru“ kojeg Europska unija sufinancira iz Europskog socijalnog fonda, a čiji je nositelj SU KAoperativa

Autor: Miroslav Katić

Savez udruga KAoperativa do 26. travnja zaprima prijave za sudjelovanje na studijskom putovanju u Madrid koje će trajati od 9. do 12. rujna.

Put je namijenjen predstavnicima organizacija civilnog društva i Grada Karlovca, a provodi se u okviru projekta „Hrvatski dom u centru“ kojeg Europska unija sufinancira iz Europskog socijalnog fonda, a čiji je nositelj SU KAoperativa.

  • Putovanje je namijenjeno obilasku kulturnih centara Matadero i Tabacalera u glavnom španjolskom gradu kako bismo se upoznali s modelom upravljanja, programiranja, povijesti ovih centara i načinom djelovanja u lokalnom kontekstu. Trošak putovanja u cijelosti, zajedno s pripadajućim dnevnicama, pokriva nositelj projekta – objašnjava Ivana Francišković iz KAoperative.

Putovat će ukupno dva predstavnika Grada te po jedan predstavnik javnih ustanova u kulturi – ukupno tri ustanove i tri udruge.

  • Stoga pozivamo da se odrede osobe ili osoba koji će sudjelovati na putovanju – poziva I. Francišković.

Te se odluke dostavljaju na njezinu adresu elektronske pošte ivana.franciskovic@gmail.com.

  • S obzirom da je moguće sudjelovanje samo tri organizacije civilnog društva, odabir sudionika izvršiti će nositelj projekta, sukladno interesu i uključenosti pojedine organizacije u provedbi projekta, kao i doprinosu ostvarenju rezultata projekta – napominje I. Francišković.