KA-MATRIX organizira susret s mladima iz Grčke i Poljske

"Aktivno su sudjelovali u radionicama usmjerenima na kreativno i kritičko promišljanje angažmana mladih u javnim prostorima kroz aktivizam i umjetnost", objašnjava Tomislav Augustinčić iz KA-MATRIX-a

Autor: Miroslav Katić

Udruga za društveni razvoj “KA-MATRIX” organizira susret sa sudionicima razmjene mladih u sklopu projekta “SAY: Street – Art – Youth”.

Održat će se u petak na Maloj sceni Hrvatskog doma s početkom u 17.30 sati.

  • Sudionici iz Hrvatske, Grčke i Poljske aktivno su sudjelovali u radionicama usmjerenima na kreativno i kritičko promišljanje angažmana mladih u javnim prostorima kroz aktivizam i umjetnost. U sklopu susreta multimedijalno će predstaviti svoje plakate, razmišljanja, te susrete s karlovačkim javnim prostorima i mladima. Zainteresirani će moći sa sudionicima se okušati i u crtanju oko Scene – poziva Tomislav Augustinčić iz KA-MATRIX-a koji provodi s udrugama Abyss of Mind Foundation iz Poljske i Koinoniki Anaptyksi Neon iz Grčke.

“Cilj je projekta kroz neformalnu edukaciju osnaživati i ohrabrivati mlade za revitalizaciju javnih prostora kroz umjetnost i aktivizam”, pojašnjava Augustinčić.

Projekt sufinancira Europska unija iz programa Erasmus+.