U subotu prvi KOZa kvizaški kup u Karlovcu

Novost u odnosu na ranije KOZe koje su održane u Karlovcu jest da je kotizacija smanjena s 20 na deset kuna po članu ekipe. Sve drugo ostaje isto - šaren multimedijalni kviz sa stotinjak pitanja u šest kategorija

Autor: Denis Mikšić

U subotu s početkom u 17 sati u kafiću Ziggy u Karlovcu održat će se prvi kvizaški kup u organizaciji Kviza općeg znanja, popularne KOZe. Pobjedničke ekipe će, osim nagrade, dobiti i pozivnicu za sudjelovanje na velikom finalu u Zagrebu.

Generalni sponzor ovog kupa koji se održava u 15 različitih gradova je Laško pivo, a karlovačke susrete pomažu još i Sportski centar “Blue Gym”, Udruga za društveni razvoj “KA-MATRIX”, Gimnazija Karlovac, Matica hrvatska Karlovac, Savez udruga “KAoperativa”, Paviljon “Katzler”, Centar za mlade Grabrik, Udruga “Carpe diem”, Udruga “Studio 8”, Studentski centar Karlovac, Obrt za uljepšavanje i njegu tijela “Pedisan” i Gradsko kazalište “Zorin dom”.

Novost u odnosu na ranije KOZe koje su održane u Karlovcu jest da je kotizacija smanjena s 20 na deset kuna po članu ekipe. Sve drugo ostaje isto – šaren multimedijalni kviz sa stotinjak pitanja u šest kategorija.

Svaka ekipa može sadržavati dva do četiri člana. Ekipe se prijavljuju na ovoj poveznici http://koza-kviz.com/prijava-karlovac/