U četvrtak razgovor o sustavu obrane od poplava u Karlovcu

Tema je jako važna, a o njoj jako malo znamo, a to vrijedi i za političare. Zato nam se događaju lutanja i zablude, a samo treba logički promišljati – kaže nezavisni gradski vijećnik Davor Petračić, predvodnik NL „Naš Karlovac" koja organizira takozvane Karlovačke razgovaraonice

Autor: Marin Bakić

Na trećoj Karlovačkoj razgovaraonici, kako je Nezavisna gradska lista „Naš Karlovac“ nazvala program savjetovanja s građanima koji se održava svakog prvog i trećeg četvrtka u mjesecu u Knjižnici za mlade s početkom u 19 sati, razgovarat će se o sustavu obrane od poplava u Karlovcu.

  • Tema je jako važna, a o njoj jako malo znamo, a to vrijedi i za političare. Zato nam se događaju lutanja i zablude, a samo treba logički promišljati – kaže nezavisni gradski vijećnik Davor Petračić, predvodnik NL „Naš Karlovac“.

„Na ovaj oblik razmjene i javnog izricanja mišljenja, ideja i prijedloga građana za daljnje razvojne poteze i korake u gradu pozivamo sve zainteresirane. Razgovori su zamišljeni kao susreti i druženja na građanski, a ne političko-partijski način. Dođite i pridružite se razgovorima, promišljanjima i prijedlozima za razvoj Karlovca“, dodaje.