U srijedu Polkaview s Ivanom Ninčević Lesandrić

Ova članica Mosta nezavisnih lista pokrenula je nedavno lavinu reakcija nakon što je u saborskoj raspravi o povjerenju ministru zdravstva Milanu Kujundžiću iznijela svoje traumatično iskustvo čišćenja maternice u splitskoj bolnici

Autor: Denis Mikšić

Udruga za razvoj građanske i političke kulture Karlovac Polka organizira Polkaview sa saborskom zastupnicom Ivanom Ninčević Lesandrić koji će se održati u srijedu 21. studenog s početkom u 19 sati u Knjižnici za mlade u Karlovcu.

Ova članica Mosta nezavisnih lista pokrenula je nedavno lavinu reakcija nakon što je u raspravi o povjerenju ministru zdravstva Milanu Kujundžiću iznijela svoje traumatično iskustvo čišćenja maternice u splitskoj bolnici.

Na stotine žena su nakon toga progovorile o svojim traumatičnim iskustvima s poroda i pobačaja u okviru ponovo pokrenute akcije Udruge Roda #prekinimo šutnju.

S gospođom Ninčević Lesandrić razgovarat će se o odjecima i dosezima njenog istupa u Hrvatskom saboru, o hrvatskom zdravstvu, o njenom zagovaranju poduzetništva i podršci poduzetnicima, o ženama u politici, o Mostu i o političkoj sceni u Hrvatskoj.