U nedjelju Kviz općeg znanja u Papasu

Autor: Marin Bakić

U nedjelju u 19 sati u Papas baru u Karlovcu održat će se Kviz općeg znanja – KOZ-a.

Natjecatelje očekuje stotinjak pitanja u pet različitih kategorija. “Opći kaos” ponovno donosi 25 pitanja iz svih područja općeg znanja.

„Nakon ove klasične kategorije slijedi “Sofijin izbor” u kojem će se ponuditi niz različitih tema, a sretnice i sretnici birat će one koje im najviše odgovaraju. Zloglasna ‘Multimedijalna kaljuža’ od vas će tražiti paralelno analiziranje slike, zvuka i teksta, a ‘Čija mama crne brege dere’, gotovo pa klasična igra asocijacija, tražiti će da uz pomoć hintova odgonetnete osobu iz stvarnog svijeta. Finale pod nazivom ‘Točno u podne’ okupit će dvije najbolje plasirane ekipe i brzopoteznom, najslabijakarikastom igrom rešetanja u 90 sekundi odrediti će pobjednika KOZ-e“, objašnjavaju organizatori.

Svaka ekipa može se sastojati od minimalno dvije i maksimalno četiri osobe, a ulaznica se naplaćuje 20 kuna po članu. Zbog ograničenog broja mjesta u Papasu ekipe valja prijaviti što http://koza.fak.hr/koza-prijave-karlovac/.

Najbolje i najsretnije sudionike, dakako, očekuju vrijedne nagrade koje će osigurati sponzori. Kozu podržavaju Papas bar, Udruga za društveni razvoj KA-MATRIX, pečenjanica “Kod Sladića”, Gradsko kazalište “Zorin dom”, Vege klub Chandra, Studentski centar Karlovac, Paviljon Katzler, Udruga “Studio 8”, Frizerski obrt “Karlo” i Gradski muzej Karlovac, Pedisan – uljepšavanje i njega tijela i Lin-trgovina, Matica hrvatska i Gradska knjižnica „Ivan Goran Kovačić“.