Bogata kulturna subota u Karlovcu

U Tijesnoj ulici počinje nova sezona manifestacije "Kod Putnika"; a već od 17 sati na Maloj sceni Hrvatskog doma bogatim glazbenim programom Udruga Studio 8 slavi deset godina postojanja

Autor: Denis Mikšić

Nova sezona karlovačke manifestacije „Kod Putnika“ počinje u subotu s početkom u 19 sati kada će se održati pjesnička večer na kojoj će nastupiti Marija Dejanović iz Siska, ovogodišnja dobitnica Goranove nagrade za mlade pjesnike, te Karlovčanin Tomislav Augustinčić. Posjetitelji će moći razgledati i malu izložbu likovne umjetnice Ive Katušin, a održat će se i glazbeni nastup karlovačkog rock benda Eclipse of Time koji će uskoro izdati novi album u produkciji izdavačke kuće Menart.

U četvrtak je na Maloj sceni Hrvatskog doma održana radionica poia pod vodstvom Gabrijele Brtelić poznate i kao Magmatikka.

Ovaj vikend na Maloj Sceni započeo je u četvrtak radionicom POI-a pod vodstvom sve poznatije Gabrijele Brletić – Magmatikke, nakon čega je održana radionica miksanja glazbe, a u subotu se održava koncert niza sastava kao proslava rođendana Udruge za promicanje kulture i aktivnosti mladih „Studio 8. Program počinje već u 17 sati popodnevnim druženjem koje će se nastaviti večernjim koncertom gdje će se predstaviti bendovi InDeath:Alive, GunBlade, Crni labud i Osmosis.