Otvorena izložba This Town Needs Posters

U Galeriji Studentskog centra u Karlovcu se u narednih 30 dana mogu razgledati plakati koje su arhitekti i dizajneri Hrvoje Spudić i Sven SOrić uradili starim grafičkim tehnikama

Autor: Marin Bakić

Otvorenje izložbe This Town Needs Posters, Studentski centar Karlovac, 20. 2. 2018. Foto Marin Bakić

Riječ je o radovima koji su nastali unazad pet godina. Radimo ono što nam je zanimljivo, neke narudžbe odbijamo. Mnogo smo radionica održali unazad tri godine kada smo s time započeli, no niti na jednoj do karlovačke nismo izradili toliko otisaka da smo to mogli složiti u knjižicu – veli Sven Sorić, polovica tandema This Town Needs Posters kojeg čini još njegov kolega arhitekt Hrvoje Spudić u utorak na otvorenju izložbe plakata koje su dizajnirali.

Izložba je, u sklopu programa Nova kultura_Hibridni grad .018., kojeg, uz potporu Zaklade Kultura Nova, Ministarstva kulture, Karlovačke županije i Grada Karlovca provodi Udruga za društveni razvoj KA-MATRIX, uslijedila u utorak nakon što su ovi umjetnici održali radionicu proteklog vikenda u Maloj urbanoj zajednici. Sorić i Spudić koriste stare grafičke tehnike u izradi plakata nasuprot modernim.

Izložba je otvorena 30 dana.

Rad Aktiviraj Karlovac portala financijski podupire Fond za pluralizam Agencije za elektroničke medije
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest