Novo vodstvo HSU Karlovac započelo s radom

Novi sastav Gradske organizacije čine predsjednik Zvonimir Radečić, potpredsjednici Mijo Laić i Marija Stubljar, tajnik Frane Kaleb te članovi Lovro Dorer, Mirko Miladinović, Milka Dujmić, Mato Vuković, Miroslav Maltar, Safet Ezić, Zdravko Krizmanić, Marko Trpčić i Zorica Petojević. Na županijskoj razini nije bilo promjena, pa rukovodstvo i dalje čine predsjednik ŽO Josip Sviličić, potredsjednici Božo Radečić i Mladen Mihaljević te tajnik Rudolf Štapek

Autor: Marin Bakić

Rukovodstvo ŽO HSU namjerava da u dogledno vrijeme poprave sadašnje stanje i nađu adekvatne zamjene mlađih osoba, a što bi se po njihovim izjavama to bi se trebalo dogoditi za jednu godinu.

„Hrvatka stranka umirovljenika je jedina umirovljenička parlamentarna stranka koja se bori za poboljšanje života i rada umirovljenika, kao i za jedinsvo radnika i umirovljenika. Stoga je za istakmnuti da će se Plan i program rada Gradskog odbora HSU Karlovac zasnivati na kontinuiranom radu na poboljšicama općeg stanja i života umirovljeničke populacije u Karlovcu“, poručuje u svom priopćenju HSU povodom održavanja prve sjednice GO HSU Karlovac u novom sastavu.

A taj sastav čine predsjednik Zvonimir Radečić, potpredsjednici Mijo Laić i Marija Stubljar, tajnik Frane Kaleb te članovi Lovro Dorer, Mirko Miladinović, Milka Dujmić, Mato Vuković, Miroslav Maltar, Safet Ezić, Zdravko Krizmanić, Marko Trpčić i Zorica Petojević. Na županijskoj razini nije bilo promjena, pa rukovodstvo i dalje čine predsjednik ŽO Josip Sviličić, potredsjednici Božo Radečić i Mladen Mihaljević te tajnik Rudolf Štapek.

„Naši umirovljenici imaju znanja i mogućnosti pridonijeti utjecanju na projekte Grada Karlovca, koje se odnose na poboljšanja stanja umirovljeničke populacije“, poručuju HSU-ovci.