U petak u Maloj urbanoj zajednici radionica izrade fanzina

Sudjelovanje je slobodno za sve zainteresirane, bez obzira na predznaje. Radionica se sastoji od primjene nekoliko metoda dobivanja literarnog uratka, a polaznici će proći, osim klasičnog pristupa, i one rijetke pristupe pisanju literarnog uratka kao što je „found word poetry“ i asemičko pisanje. Metodom „cut&paste“ na kraju radionice cijela grupa pristupa izradi poetskog fanzina, kombinirajući pisane uratke i ilustracije, u crno-bijeloj tehnici

Autor: Denis Mikšić

U petak s početkom u 18 sati se u Info shopu Male urbane zajednice u Karlovcu, u organizaciji Autonomnog kulturnog centra “Attack!”, Platformom Clubture iz Zagreba i Udruge za društveni razvoj “KA-MATRIX” iz KArlovca, te u okviru u okviru ReaWL Tour 2017., održava radionica pisanja i izrade fanzina pod vodstvom profesorice Sunčice Remenar.

Sudjelovanje je slobodno za sve zainteresirane, bez obzira na predznaje. Radionica se sastoji od primjene nekoliko metoda dobivanja literarnog uratka, a polaznici će proći, osim klasičnog pristupa, i one rijetke pristupe pisanju literarnog uratka kao što je „found word poetry“ i asemičko pisanje. Metodom „cut&paste“ na kraju radionice cijela grupa pristupa izradi poetskog fanzina, kombinirajući pisane uratke i ilustracije, u crno-bijeloj tehnici.