LED-ova izložba u Ziliku, u četvrtak mapiranje spomenika, u subotu kinološki

Autor: Marin Bakić

U Galeriji Zilik u Karlovcu otvorna izložba o 10 godina festivala LED. Foto: Anamarija Podrebarac

U Galeriji Zilik u Radićevoj ulici može se razgledati u utorak otvorena izložba o deset godina LED festivala u Karlovcu kojega organizira Udruga za poticanje kreativnosti i razvoj nezavisne kulture Poluga. Mogu se razgledati plakati, vizualna rješenja i fotografije događanja u proteklom desetljeću LED kolektiva i LED festivala, u sklopu kojega je izložba i organizirana. Traje od travnja do kolovoza, a sljedeći događaj je u četvrtak s početkom u 22 sata kada će  vizualni umjetnici fnF5 iz Čakovca uz nastup DJ-a Umba iz Osijeka “3D mapirati” ostatak spomenika palim borcima i žrtvama fašističkog terora u Karlovcu.

  • Glavna večer festivala je središnji događaj na poligonu kinološkog kluba u Karlovcu. Na lokaciji koja je ugostila imena poput Nathan Colesa i Davea Mothersolea, za deseti rođendan dovodimo Ian Pooleya i Route 8. Program počinje u subotu u 20 sati – najavljuje Domagoj Šavor, tajnik Poluge.

Ulaznice za glavnu večer dostupne su po pretprodajnoj cijeni od 45 kuna. Na dan događanja ulaznice će se moći kupiti na ulazu po cijeni od 60 kuna.

LED financijski podupiru Heineken Hrvatska, Ministarstvo kulture, Grad Karlovac i Turistička zajednica Karlovca.