U petak izložba radova studenata Umjetničke akademije u Splitu

Autor: Marin Bakić

U petak u 19 sati u Gradskom muzeju Karlovac otvara se izložba radova “Izborna_DVK2016” studenata Umjetničke akademije u Splitu u sklopu programa “Nova kultura_Hibridni grad” kojeg provodi Udruga za društveni razvoj KA-MATRIX.

  • U okviru izložbe pod nazivom Izborna_DVK2016 moći će se vidjeti neki od prezentnijih i uspješnijih radova studenata Odsjeka za dizajn vizualnih komunikacija i Odsjeka filma i videa. Uz postavljanje i otvarenje izložbe u planu je predstavljanje Umjetničke akademije iz Splita kao mjesta za nastavak školovanja karlovačkih srednjoškolaca i suradnje s lokalnom kulturnom i društvenom scenom – kaže Denis Mikšić iz KA-MATRIX-a.

“Radovima sudjeluju studenti Andrea Kaštelan, Duje Kundić, Gloria Lidze, Jadranka Kljajić, Luka Čizmaka, Senka Mušić, Tomislava Ladišića, Domenik Mateša, Nada Maleš i Darko Škrobonja. Radovi su nastali pod mentorstvom docenta Mirka Pivčevića i stručnog suradnika Vicka Vidana, a izložbu predstavlja predstojnik odsjeka Dizajn vizualnih komunikacija na likovnom odjelu Umjetničke akademije u Splitu, docent Igor Čaljkušić”, dodaje Mikšić.

Hibridni grad pomažu Zaklada Kultura Nova, Ministarstvo kulture i Grad Karlovac.

Udruga za društveni razvoj KA-MATRIX
Udruga za društveni razvoj KA-MATRIX