U utorak predavanje Vladimira Laya “Koga briga za karlovačku jezgru?”

Autor: Marin Bakić

Sociolog i politolog Vladimir Lay, autor sociološke studije koja je dio Urbanističkog plana upravljanja “Zvijezda”, u utorak 22. ožujka s početkom u 19 sati u Knjižnici za mlade održat će predavanje “Koga briga za karlovačku jezgru? Što učiniti da se pokrene proces obnove i oživljavanja?”.

Predavanje se održava u sklopu projekta “STAR VOICE – karlovačko-javno civilno partnerstvo za sudjelovanje građana i povećanje transparentnosti za revitalizaciju gradske jezgre Zvijezde”. Cilj je uključiti veći broj građana u upravljanje Zvijezdom te ojačati partnerstvo javnog i civilnog sektora. Provest će se posebni, takozvani deliberativni, oblici sudjelovanja građana u upravljanju javnim dobrima i omogućiti im aktivan nadzor i sudjelovanje u upravljanju gradskom jezgrom.

Provode ga Udruga za društveni razvoj KA-MATRIX, Grad Karlovac, Veleučilište Karlovac, Fakultet političkih znanosti Sveučilišta u Karlovcu i Udruga za razvoj građanske i političke kulture Karlovac Polka. Financira se iz IPA fonda Europske unije. Vrijednost projekta je 152.988,07 eura, a odobreno je 130.398,07 eura.

KA-MATRIX

Veleučilište u Karlovcu
Veleučilište u Karlovcu
Ured za udruge
Ured za udruge
SAFU
SAFU
Polka
Polka
Grad Karlovac
Grad Karlovac
Fakultet političkih znanosti
Fakultet političkih znanosti
Europska unija
Europska unija