Nenad Bakić u Knjižnici za mlade

Autor: Marin Bakić

Nenad Bakić. Screenshot

U organizaciji Gradske knjižnice “Ivan Goran Kovačić” u karlovačkoj Knjižnici za mlade održat će se u utorak s početkom u 17.30 sati predavanje Nenada Bakića “Kako postati poduzetnik”.

Poduzetnik Bakić je najpoznatiji po osnivanju portala “Moj posao”. Vodi Selectio, grupaciju specijaliziranu za savjetovanje o ljudskim resursima.

Nekad je predavao matematiku na fakultetu u Zagrebu. Predavanje će se održati u sklopu projekta “Poslovna knjižnica”.

– Gradska knjižnica “Ivan Goran Kovačić” nedavno je dobila nagradu za projekt najbolji poslovni centar u narodnim knjižnicama u Republici Hrvatskoj. Radi se o projektu pod nazivom “Work with us” koji je u suradnji sa zagrebačkim Ekonomskim fakultetom, diljem Hrvatske provodilo Veleposlanstvo Sjedinjenih Država u suradnji s Hrvatskim knjižničarskim društvom. Glavna svrha poslovnih knjižnica je, na tragu poslovnih knjižnica iz SAD-a i Velike Britanije, da postanu važni faktori u restrukturiranju gospodarstva i nude veliku pomoć malom i srednjem poduzetništvu, ali i pomažu u stvaranju poduzetničke klime među mladima. Ideja je da se na jednom mjestu budućim mladim poduzetnicima da prostor sa svim informacijama za pokretanje vlastitog biznisa – kažu u Gradskoj knjižnici.

nenad bakić - predavanje