Rasprodana premijera predstave “Kaos iza kulisa”

Autor: Antea Anđelić

Zorin dom

Premijerno prikazivanje predstave “Kaos iza kulisa” koja će se održati u petak 23. listopada u Gradskom kazalištu Zorin Domu u Karlovcu, rasprodano je.

Radi se o jednoj od najboljih i najigranijih kazališnih predstava suvremene svjetske dramaturgije, komediji Michaela Frayna koju je u karlovačkom kazalištu režirao Peđa Gvozdić. Radnja komedije prati kazališnu trupu provincijskog gradića koja nastoji napraviti i izvoditi predstavu. Ova predstava u predstavi uvodi gledatelje u zbivanja na sceni i iza scene te u privatne živote glumaca i njihove međusobne odnose. Neki od glumaca koji će uz redatelja sudjelovati u  predstavi su Petra Cicvarić, Giulio Settimo, Katarina Baban i Vanja Gvozdić.

Predstava će se u Zorin Domu prikazivati još 24., 27. i 29. listopada, s početkom u 20 sati. Za srednjoškolce, studente, umirovljenike i invalide s dokazom o statusu cijena ulaznice je 30 kuna dok se u pretprodaji može kupiti za 40, odnosno 50 kuna na dan predstave. Sve dodatne informacije o radnom vremenu blagajni i ostalom mogu se saznati na web stranicama Zorin doma.