Zaprimaju se prijave na radionicu javno-civilnog partnerstva

Vodit će ju dugogodišnji djelatnik u kulturi te aktivist na društvenim temama, Davor Mišković iz riječke organizacije Drugo more

Autor: Miroslav Katić

Udruga za društveni razvoj “KA-MATRIX” u suradnji s Udrugom za razvoj građanske i političke kulture Karlovac Polka i Gradom Karlovcem organizira radionicu pod nazivom “Javno civilno partnerstvo” koja će se održati 11. i 12. veljače u Hrvatskom domu u Karlovcu, od 10 do 14 sati. Tema radionice se odnosi na jačanje uloge lokalnih udruga u društvenom razvoju kroz ostvarivanje javno civilnog partnerstva kako bi se osiguralo transparentno i održivo upravljanje povijesno kulturnom baštinom – Zvijezdom, a namijenjena je udrugama i lokalnoj samoupravi.

Radionica se odvija u sklopu projekta “Partnerstvom do dobrog upravljanja” čiji je cilj ojačati kapacitete lokalnih organizacija civilnog društva putem edukativnih radionica i stvaranjem alata za aktivno uključivanje građana. Projekt se odvija putem niza radionica i javnih debate u kojima će svi zainteresirani dionici imati priliku sudjelovati u transparentnom i odgovornom pristupu stvaranja i revitalizacije Zvijezde.

Radionicu će voditi dugogodišnji djelatnik u kulturi te aktivist na društvenim temama, Davor Mišković iz riječke organizacije Drugo more. Broj mjesta je ograničen, pa se svi zainteresirani mole da svoju potvrdu dolaska s imenom i prezimenom te kontaktom dostave na e-mail: info@ka-matrix.hr ili na broj telefona: 095/444 6880, najkasnije do 3. veljače.

Projektna sredstva u iznosu od 162.311,14 kn su odobrena u sklopu Operativnog programa „Razvoj ljudskih potencijala“ 2007. – 2013.; Europski socijalni fond.