KA-operativa: Istraživanje potreba u nezavisnoj kulturi

Autor: Aktiviraj Karlovac

Ka-operativa-operacija-700x290

KAoperativa u okviru ovogodišnjih aktivnosti provodi istraživanje putem online ankete o potrebama građana u nezavisnoj kulturi.

Putem anketnog upitnika želimo dobiti uvid u stvarne želje i potrebe pružatelja i korisnika programa nezavisne kulture te na koje se načine može unaprijediti trenutno stanje. Organizacije okupljenje u KAoperativu žele što bolje pripremiti buduće projekte, programe i organizacijske aktivnosti kako bi se stvorili što bolji uvjeti za rad organizatorima i izvođačima uz konstantan razvoj publika.

Rezultati ankete biti će objavljeni putem internetske stanice KAoperativa.org, lokalnih medija te društvenih mreža a koristiti će se za daljnje zagovaračke aktivnosti, planiranje i programiranje budućeg društveno-kulturnog centra u Karlovcu.

Anketa se nalazi OVDJE

Mreže okupljenje u KAoperativu tijekom dosadašnjeg rada napravile su internu procjenu potreba za prostornim resursima te je zaključeno kako zgrada Hrvatskog doma zadovoljava dobar dio prostornih potreba sektora nezavisne kulture u Karlovcu, te bi u sinergiji s još nekoliko objekata u gradskoj jezgri mogla činiti multilokacijski centar za nezavisnu kulturu i mlade.